High Chaparral

För andra året i rad var vi några dagar på High Chaparral (H.C.) utanför Värnamo tillsammans med familjen Persson. Enligt tradition så regnade det....men nu fanns det inga gränser på regnandet! Barnen hade nog lika kul ändå.
barnen       bankrånet (det första den dan...) på High Chaparral förbereds

Henrik jagar bröderna Dalton och rånar banken
Henke och böderna Dalton  Henke rånar banken
...och så tog vi förstås en tågresa till New Mexico. Tåget rånades även denna gången!

High Chaparral station - vi blev rånade på tåget denna gången också!  Tågrån!

Vi campade på campingen som hör till H.C. Familjen Wallin i campingens minsta tält, förmodligen, och familjen Persson i campingens största! Regnet gjorde att vi hade lera upp till knäna!
vårt tält är det lilla, det stora är Perssons

Första dagen kan sammanfattas med att;
efter en timme hade Henke fått ett getingstick på magen. Kvällen avslutades med ett fall från det fd ångloket så han slog upp en liten fläskläpp (som i och för sig la sig snabbt). Kl 2 på morgonen fick vi låna luftmadrass av Perssons eftersom vår egen läckte luft och vi då låg direkt på marken....
Personligen tänker jag att nu har vi gjort High Chaparral färdigt för de närmaste åren! Två år i rad, tre respektive två dagar får räcka! I år var det inte så himla kul för Johanna heller. Och nu har vi bössor och gevär så att det räcker ett tag framöver!
...och jag är nog ingen campare heller, för den delen! Skönt att vara hemma!

Kommentarer:

1 gerd hansson:

skriven

det ser mysigt ut för barnen, men jag förstår att ligga i tält är nog inte min grej heller.Henrik ser lycklig ut och de är ju huvudsaken.kram mormor

Kommentera här: