1 Läs mer >>
Lundakarneval 2010 ville vi inte missa och tackade JA till inbjudan från en kund till Johan som har kontor längs kortegevägen. Barnen blev fint målade av personal från Skattkammarön.



Utsikten var fantastisk på andra våningen (mitt emot Grand) och vi fick många skratt!



Och så träffade vi Sjögrens som vi fikade med och sen gick vi till Barnevalen! Vädret var kanon och sällskapet trevligt! En och annan gammal bekant sprang vi också på. Blaser var hos Farmor under tiden och passade på att tjuva en bit varmrökt lax....nåt han (och vi) har fått sukta för i natt!

Söndagen bjöd på fortsatt trevligt väder, även om det då och då mulnade till. Blaser skulle tränas på apportering och så undrade vi han skulle tycka om att bada. Så vi åkte till Ribban och testade....




Blaser var jätteduktig!

...och barnen badade också! KALLT!


Lundakarneval och bad...

0 Läs mer >>

11 grader i luften, regn och grått -  då åkte Anita och Johan till Sövdesjön för att åka bastuflotte med Johan och Helen m fl! 3 härliga timmar till sjöss! Bastun höll 86 grader, vattnet 10,3! Härligt - detta gör vi gärna om!



Söndag så var det upp tidigt för att åka på valpträff på Viljestyrkans kennel. Blaser och 8 av hans syskon skulle träffas och träna! Vädret var inte bättre än dagen innan...blott var det! Men Johan och Blaser var duktiga!


Behöver kanske inte nämnas att det var full fart!


Johan och Blaser. Bakom sitter Jazza - Blasers mamma

Bastubåt och valpträf...

0 Läs mer >>
Johans jaktblogg är uppdaterad!
http://johansjakt.blogg.se

Johans jaktblogg

0 Läs mer >>

Anita har varit i Barcelona med jobbet - fantastiska dagar och mycket att se! Mycket finns kvar...så kanske hela familjen kan åka nån gång?
Här några bilder. På grund av - eller tack vare - askmolnet från Island förlängdes resan med ett dygn. Eftersom vi kunde åka tillbaka till stan, och jobbet betalade, så kändes det bara som bonus!

Casa Battló - drakhuset - ett av Gaudis verk! Fantastiskt!


La Sagrada familia - heliga familjen. Kyrkan som började byggas på 1800-talet och ännu inte är färdigbyggd. Även detta Gaudi's verk.


Fru Wallin i Park Güell

Mer park Güell

Vacker mosaik

Cava kan man drick morgon, middag och kväll...

Barcelona