0 Läs mer >>
Vi har varit och hälsat på valpen i eftermiddag. Enligt stamtavlan heter han Viljestyrkans salt men vi ska kalla honom Blaser. Han bor i Häckeberga på Viljestyrkans kennel . Blaser är idag 9 veckor och vi ska hämta honom om exakt två veckor. LÄÄÄNGTAR!



Här är Blaser tillsammans med sina syskon



och så är det VÅR!!!!

Besök hos Blaser och ...

0 Läs mer >>
Sportlov och inbokad resa till Branäs i Värmland! Resan började redan i lördags och dåligt väder var väntat (klass 2 - varning urfärdad). När vi närmade oss Göteborg hör man varningar på radion för att köra på riksväg 45 - välj annan väg om det är möjligt... Det var inte så lätt - vårt första etappmål var Torsby så att köra öster om Vänern var inte precis närmsta vägen. Vi kom till Brålanda - där stod polisen och stoppa oss för vägen var avstängd. Vi hänvisades till RiksRasta (fiket) som låg precis intill för vidare info. Vid 17.30-tiden kom rapporten att vi INTE kommer att tillåtas köra vidare. Byns präst "bjöd in" till övernattning i församlingshem, ungdomsgård eller ålderdomshem. För vår det blev det ungdomsgården där vi kunde sova på lite gamla soffkuddar. Så här såg det ut dagen efter när vi fick åka igen vid 8-snåret.



Strax efter lunch anlände vi äntligen till Branäs (www.branas.se). Ett kanonställe för barnfamiljer som vi verkligen kan rekommendera! Vi har varvat dagarna med skidskola, skidåkning, fika i toppstugan, björnbuseland, bastubad (och sen rulla vi oss i snön!), god mat, mer skidåkning mm. Så här ser det ut vid toppstugan som ligger på 567 m höjd - dit åker man gondol.















SPORTLOV!

1 Läs mer >>
Johanna och Sara firade 8-årskalas med klassen på audiospotstudio i Malmö och där spelade hela klassen in en egen CD-skiva. Jag vill vara din Margareta, Oa hela natten och Håll om mig - det var låtarna som de sjöng in. Vilket gung!



Kalas med skivinspeln...

2 Läs mer >>
Sessan har inte ätit som hon skulle så igår åkte vi tillbaka till djuraffären med henne. Johanna var förtvivlad. Dessvärre var det så illa så hon dog under natten. Därför har vi nu fått hem en ny liten plutt, en dvärgvädur, 8 veckor gammal tjej. Färgen kallas "blå". Först hette hon Emelie men nu kallar barnen henne för Ludöra.



Johanna och Sara ska ha kalas på söndag. Det är en del förberedelser inför detta så Sara ska sova över i natt. Här övar tjejerna på sången!

Kaninen är död!

0 Läs mer >>
Johanna gratulerades på 8-årsdagen den 2 februari! Ja må hon leva, ja må hon leva! Sessan var också med.

 

Vi gratulerar