0 Läs mer >>

I 50-årspresent önskade vi oss pengar till en vedeldad badtunna som ska stå i Småland. Nu har vi hämtat den och forslat hem den till torpet. Nu återstår att fixa underlaget, sen ska tunnan på plats och fyllas med vatten. Barnen har provsuttit den. Verkar lovande!

Badtunna!

0 Läs mer >>

Det har fiskats en hel del i sommar! Römningen har bra gäddfiske!

Och så torskfiske i sundet!

Och så fick vi besök av Lasse och David som också ville fiska i Småland! Jacob var också med - han fick sin första gädda!

Fiskesommar!

0 Läs mer >>

Vi har inte bara varit utomlands i sommar, utan även Strömmaköp i Småland, vårt torp med skog. Först vill jag visa några bilder från granplanteringen som nu är gjord. Min tanke är att försöka komma ihåg att ta en årlig bild så att man kan se hur det växer.

I Älmhult finns det nu ett IKEA-museum som vi också besökt i sommar. Man kunde känna igen många prylar från förr! Och också var det några tänkvärda ord från Ingvar Kamprad.

I 50-årspresent har vi önskat oss pengar till en vedeldad badtunna. Nu är den beställd. Och vi har påbörjat jobbet med var tunnan ska stå.

Smålandsminnen

1 Läs mer >>

Sommarsemestern 2016 gick till Italien, Monaco och Frankrike. Vi hade fantastiska dagar. Allt gick bra. Bilkörningen funkade. Bra boenden. Fantastisk mat, dryck och glass. Huvudmålet var Cinque terre men vi har sett så mycket mer! Vi bodde i Sestri Levante och hade det som bas för våra utflykter, men det fanns också fina badmöjligheter och restauranger där! Därefter förflyttade vi oss till Cap d'ail och hade då närhet till både Monte Carlo och Nice. Underbart!

Italien Monaco och Fr...